Akkuş Avukatlık ve Hukuk Bürosu

Akkuş Avukatlık ve Hukuk Bürosu

Hukuki destek için Avukat Mehmet Sinan Akkuş'u arayabilirsiniz
0 (532) 155 08 50
Akkuş Avukatlık ve Hukuk Bürosu

Hakkımızda

Müvekkillerimizin hukuki sorunlarını, baştan itibaren veya dava aşamasında, bir bütün olarak ve objektif şekilde, gerektiğinde konusunda uzman kişilerin desteğiyle sorunları kaynaklandığı noktadan itibaren ele alıp, müvekkillerimizin kendi istekleri doğrultusunda ve kendilerine özel, doğru ve güvenilir çözümleri alternatif çözümler ile belirleyerek sonuçlandırmaktayız.

Hizmetlerimiz

Her bir alana özel olarak odaklanmış avukatlarımızla dava avukatı ve hukuki danışman sıfatıyla, ayrıca hukuki belirsizliklerini açıklığa kavuşturmak isteyen Bireyler, Sermaye Şirketleri ve Yabancı Yatırımcılar için tüm süreci kapsayacak Hukuki Danışmanlık hizmetlerimizle, büromuz, dallarında uzman ve işinin ehli avukatlarımız ile kalıcı ve üst düzey çözümlerle her zaman çözüm ortağınız olarak yanınızda yer almaktadır.

Daha fazla bilgi için hizmetler sayfasını inceleyebilirsiniz.

Yazılar

Hukuk ve avukatlık mesleğiyle ilgili yazdığımız yazıları blog sayfasından takip edebilirsiniz.

Yazı arşivini incelemek için blog sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Müvekkillerimizin sorunlarına kendi sorunlarımız gibi bakıyoruz.
Müvekkillerimizin sorunlarına kendi sorunlarımız gibi bakıyoruz.

Yorumlar

Müvekkillerimiz tarafından yapılan yorumlardan bazılarını okuyabilirsiniz.

Siz de yorum yazarak memnuniyetinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

Ceren Aksoy

Bugün adliyeye staj başvurumu yapmak için gittiğimde tanışma fırsatı buldum Sinan beyle. Ondan önce başka bir meslektaşımla denk geldim ve yardım istediğimde ‘kusura bakma’ dedi ve gitti. Tam yardımsever insanlar cidden yok olmuş diyecekken Sinan beyle tanıştım ve dakikalar önceki önyargımı kırıp “bu meslekte de hala böylesi iyi insanlar varmış.“ dedim. Ufacık bir şey için bile böylesi uğraşıp yüzümde tebessüme vesile olan ve sayesinde işimi bir günde hallebildiğim bir insan kim bilir müvekkilleriyle nasıl ilgilidir. Kendisine sonsuz teşekkürler, keşke herkes sizin gibi böylesi güzel yürekli olabilse.

Adem Çalışkan

İzmir avukat firması olarak kendileri gerçekten başarılı sonuçlara imza atan bir firma tavsiye ediyorum.

Bütün Yorumları Göster